Saradnja UNICEF-a i RAK-a

Znamo li kakve su medijske navike djece

  • 13.09.2018. 14:58

Predstavnik UNICEF-a za BiH Gita Narajan i direktor Regulatorne agencije za komunikacije (RAK) Predrag Kovač potpisali su u Sarajevu Memorandum o saradnji u okviru kojeg će biti sprovedena istraživanja o djeci i medijima, uključujući medijske navike djece, položaj djece u medijima i sadržaj programa za djecu.

Iz RAK-a je saopšteno da je Memorandum o saradnji potpisan tokom konferencije "Djeca u medijskom okruženju", čije održavanje je podržala ova agencija. 

Tokom konferencije je naglašeno da zaštita djece predstavlja jedan od najznačajnijih zadataka medijske regulacije. 

Cilj konferencije je jačanje regionalne platforme za medijske profesionalce, stručnjake, praktičare i aktiviste, te organizacije i institucije iz BiH, Crne Gore, Hrvatske i Srbije angažovane u definisanju i zaštiti najboljeg interesa djeteta u medijima.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (12+) (R)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:20 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.