Direktna pošta - usluga podjele promotivnog materijala

  • 25.12.2020. 08:40

Direktna pošta je usluga prenosa pošiljaka čiji sadržaj čini isključivo promotivni materijal (leci, katalozi, brošure, reklamni uzorci, promotivne novine i časopisi, promotivni CD i slično) koji sadrži identičnu poruku, a koje se šalju na dogovoreni broj adresa.

Pošte Srpske su bez konkurencije u pogledu distribucije materijala kroz uslugu direktne pošte, kao najisplativijeg načina oglašavanja u neposrednoj komunikaciji sa ciljnim grupama korisnika.

Svi uslovi distribucije se prilagođavaju strategiji i ciljevima klijenata, preciznim definisanjem zona dostave, obima i dinamike, zahvaljujući čemu se ostvaruju i dodatne pogodnosti.

Najefikasniji način da personalizovana poruka dođe upravo do onih kojima je namijenjena, jeste podjela promotivnog materijala.

Korisnici ove usluge mogu da izaberu ciljnu grupu, područje dostave i količinu materijala koja će biti distribuirana, a Pošte Srpske su tu da sve ideje sprovedu u djelo, zahvaljujući fleksibilnim mehanizmima kreiranim za svakog klijenta zasebno.

Detaljan cjenovnik i uslove, pogledajte OVDJE.

Tagovi:
  • 12:15 Dokumentarni program

    ''Dokumentarni program

  • 13:10 Еmisija: Narod priča (R)

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić.

  • 13:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Еmisija: Ćirilica (R)

    Provokativna pitanja i još provokativniji odgovori, bujica oprečnih stavova i reči, teorije i dokazi, neotkriveno – sve nosi urednički potpis Marića koji na interesantan način sučeljava različita mišljenja i ogoljava stvarnost.

  • 16:10 Naša Srpska (R)

    ''Svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta u emisiji 'Naša Srpska' pogledajte aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje.