Za mjesec petogodišnja plata

Jedinstvena ponuda: Za čuvanje ovaca na pustom ostrvu plata koja se sanja

  • 03.07.2019. 16:57

Za sve one kojima je dosta moderne tehnologije i savremenih monotonih poslova, jedno pusto ostrvo nudi nešto jedinstveno.

Škotsko ostrvo Sjeverni Ronaldsej traži zainteresovane pastire, koji će pošteno biti plaćeni da čuvaju rijetku vrstu škotske ovce - orkni.

Ostrvo traži iskusne pastire, prenosi britanski Metro, koji će paziti da ovce ostanu u čoporu, da jedu samo planiranu hranu koju mogu da svare, da budu na bezbijednim lokacijama i udaljene od svih litica koje se nalaze u okolini.

Pastiri će biti zaduženi i da paze na zid koji razdvaja prirodno stanište ovaca od njiva na kojima se uzgaja hrana za cijelo ostrvo. A pošto je zid star, pastir će biti zadužen i da ga popravlja.

Radi se 35 sati nedeljno, a plata je 24,473 evra.

Prilikom prihvatanja posla, budući zaposleni će morati da ostane tri godine u radnom odnosu kako bi zid u potpunosti bio popravljen, a broj ovaca se povećao.

Tagovi:
  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program