Najave

Netfliks uskoro opet poskupljuje?

  • Izvor: B92
  • 28.02.2024. 19:48

Popularna platforma za gledanje filmova i serija, Netfliks, već je nekoliko puta poskupjela u posljednje vrijeme.

Vrlo je moguće da ovdje nije kraj povećanju cijena.

Prema predviđanjima analitičke firme "USB Sekjuritis", trebalo bi u narednom periodu da očekujemo nova poskupljenja Netfliksa.

Prema njihovom mišljenju, godišnji rast prihoda u ovoj kompaniji porašće za 15%, a bar za jedan dio toga trebalo bi da bude zaslužno poskupljenje.


Nekada je ovo bilo sirotinjsko jelo, a danas svi za njim lude

Nekada je ovo bilo sirotinjsko jelo, a danas svi za njim lude

Ne znači da će do povećanja cijene zaista i doći, ali s obzirom na dosadašnje poteze tima koji stoji iza ove striming platforme, ne bi nas iznenadilo uopšte.

Pored poskupljenja, Netfliks je posljednjih godinu dana proveo radeći na suzbijanju "šlepanja", odnosno dijeljenja lozinki. Sve su stroži kada je u pitanju deljenje šifara za jedan nalog među više domaćinstava, a te zabrane su stigle i do Srbije.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    ''Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    '''Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

    ''Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti?Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?