Najveća zarada u jednom vikendu

Rekordna posjećenost na Jahorini

  • 28.08.2018. 12:01

Na Jahorini je proteklog vikenda ponovo oboren rekord u broju posjeta koje su za 89 odsto veće u odnosu na isti period prošle godine, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Proteklog vikenda Olimpijski centar "Jahorina" oborio je i rekorde po ostvarenim prihodima koji su dostigli gotovo 7.000 KM, odnosno, veći su za 88 odsto u odnosu na iste datume prošle godine, što je ujedno i najveća zarada koju je Centar ostvario tokom jednog ljetnjeg vikenda. 

Olimpijski centar "Jahorina" je uz podršku sponzora proteklog vikenda za najmlađe posjetioce organizovao "potragu za blagom" u kojoj je više od 80 malih istraživača po jahorinskim padinama tražilo skriveno "slatko blago". 

U saopštenju se dodaje da se ljetnja sezona na Jahorini i dalje nastavlja i posjetiocima se uz promotivne pakete i tematske vikende pruža neograničen broj mogućnosti za zabavu, odmor i uživanje. 

Ponuda Jahorine ovog ljeta prilagođena je porodicama, ali i svima koji vole odmor da provode aktivno uz adrenalin i sport. 

Do kraja ljeta posjetioce očekuju popusti od 20 odsto na sve sadržaje tokom školskog vikenda koji će trajati od petka do nedjelje, 31. avgusta do 2. septembra. 

U subotu, 1. septembra, od 12.00 časova posjetioci Jahorine imaće priliku da se takmiče u ljetnjem sankanju na tjubing stazi dječijeg grada Poljice. 

  • 17:00 Serija: Nasljednici (12+) (R)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:20 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.