TRB iz Bratunca počeo saradnju sa kompanijom iz Srbije

  • 17.10.2020. 14:17

Predstavnici kompanija Tehnički remont Bratunac (TRB) i Grin pauer turbin sistems (GPTS) Beograd potpisali su ugovor o saradnji na zajedničkim projektima i nastupima na trećim tržištima.

Prvi zajednički posao biće realizovan u novom pogonu "Iskra" kompanije TRB u Bratuncu koji radi punim kapacitetom, saopšteno je iz TRB Bratunac.

U saopštenju se navodi da je ovim ugovorom konkretizovana odlična poslovna saradnja dvije izvozno orijentisane kompanije namjenske industrije i obuhvata kreiranje i realizaciju zajedničkih projekata.

"Za TRB je ovaj ugovor značajan, jer je prvi sa nekom kompanijom iz Srbije. Njegovim potpisivanjem GPTS više neće biti samo kupac proizvoda TRB-a nego i partner na trećim tržištima, kao i na budućim sajmovima", ističu u saopštenju.

Iz TRB napominju da obje kompanije konstantno ulažu u mlade i profesionalne kadrove, inženjere i tehničko osoblje koji se znanjem i inovacijama bore na surovom međunarodnom tržištu.

"TRB i u okolnostima pandemije virusa korona intenzivno radi, sklapaju se novi ugovori, nije otpušten nijedan radnik, a u planu su i nova zapošljavanja", naglašavaju iz ove komapnije.

Ugovor o saradnji dvije kompanije potpisali su 15. oktobra u prostorijama TRB u Bratuncu direktor GPTS Slobodan Petković i izvršni direktor za podršku TRB-a Marko Mrkajić.

  • 07:00 Еmisija: ATV jutro

    Aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

  • 09:00 Serija: Krvavo cvijeće (R) (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 10:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (R) (12+)

    ''''''''''''Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.