"Vode Srpske"

U sisteme za navodnjavanje Srpska uložila 38,7 miliona KM

  • 05.08.2020. 12:42

U projekte izgradnje sistema za navodnjavanje u Republici Srpskoj do sada je uloženo 38,7 miliona KM, objavljeno je sajtu Javne ustanove "Vode Srpske".

Ovi sistemi, nad kojima monitoring vrši Sektor za navodnjavanje i informacione tehnologije u sastavu JU "Vode Srpske“ Bijeljina, imaće poseban značaj za unapređenje poljoprivredne proizvodnje u Republici Srpskoj.

Riječ je o sistemima koji su završeni ili je njihova izgradnja u toku, i to na području Bijeljine /Novo selo, Donje Crnjelovo, Batković/, Pelagićeva /Gojkovo, Stakića polje/, Trebinja /Trebinjsko polje, Petrovo polje i zasad polje, Zupci, Mrkonjići Gomiljani, Kremeni do, Mosko/, Ljubinja i Bratunca.

Izgradnja sistema za navodnjavanje biće nastavljena i u budućnosti kroz nove projekte, u svim dijelovima Republike Srpske gdje postoji potreba za ovakvim sistemima, najavljuju iz ove ustanove.

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    ''''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Еnergo klub

    Relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.