Premijer Republike Srpske

Višković: "Bepro" od značaja za Srpsku, ulaže 5,5 miliona za pokretanje novog pogona

  • 29.03.2021. 12:56

Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da je "Bepro" u Velikom Blaškom značajna komapnija za Srpsku jer imaju koncipiranu lepezu betonskih proizvoda i uložiće 5,5 miliona KM za pokretanje novog pogona.

"Kompanija "Bepro" proizvodi sve što je potrebno probirljivom evropskom tržištu što je od izuzetnog značaja za njihovo funkcionisanje", rekao je novinarima Višković nakon što je posjetio ovo preduzeće.

Direktor "Bepra" Zvonimir Kresojević naglasio je da ova firma posluje 30 godina i ima 110 radnika.

Uz Viškovića u posjeti "Bepru" su bili i ministri trgovine i turizma Suzana Gašić, saobraćaja i veza Nedeljko Ćorić i poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Boris Pašalić, te načelnik opštine Laktaši Miroslav Bojić. 
 

  • 14:15 Film

    'Film

  • 16:00 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom (R)

    Putujte po svijetu sa Robertom Dacešinom, jer će vam se apetiti za putovanjem i svim biserima koje ono nudi sigurno povećati.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:40 Serija: Ljubavni zalogaji(12+) (R)

    ’Ljubavni zalogaj’ uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i novi simpatični sitkom.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (R) (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života.

  • 17:50 Еmisija: Na ivici terena (R)

    Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.