"Belgrade Waterfront Good Food & Wine Festival"

Vivia - najbrend u kategoriji voda 

  • 13.09.2019. 14:11

Prirodna izvorska voda Vivia kompanije Vitinka, proglašena je najbrendom u kategoriji voda regiona.

Na upravo završenom prvom "Belgrade Waterfront Good Food & Wine Festivalu", održanom za vikend na Sava Promenadi u Beogradu, dodjeljene su nagrade najboljim kompanijama i proizvodima iz Bosne i Hercegovine.

Festival dobre hrane i vina, okupio je pedesetak izlagača iz Srbije i regiona, čije proizvode su posjetioci mogli da degustiraju uz bogat zabavno – umjetnički program koji je krunisao nastup poznate regionalne zvijezde Lene Kovačević.

Prirodna izvorska voda Vivia kompanije Vitinka iz Zvornika, proglašena je najbrendom u kategoriji voda regiona.

U pitanju je prirodna izvorska voda koja se flašira u onom obliku i stanju u kom je izašla ispod kamena, ne remeteći balans sastojaka u njoj.

Vitinka je jedan od najvećih regionalnih proizvođača vode i bezalkoholnih pića. Iako se njeni proizvodi još uvijek ne distribuiraju na teritoriji Srbije, Vitinka kroz učešće na mnogobrojnim sajmovima i manifestacijama u polako upoznaje tamošnje potrošače sa svojom ponudom i sigurnim korakom ulazi na srbijansko tržište.

  • 19:55 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program