SUBOTA U 20

DRUGAČIJA – ATV: Kratki dokumentarni film o 25. jubileju ATV-a

  • Izvor: ATV
  • 04.06.2022. 10:13

Naša medijska kuća s ponosom proslavlja 25 godina rada, trajanja, uspomena i izazova. Tim povodom donosimo vam kratki dokumentarni film 'Drugačija-ATV' u kojem o ATV-u govore urednici, novinari, producenti, članovi menadžmenta, kao i članovi velikog produkcijskog tima naše medijske kuće bez kojih bi bilo nemoguće napraviti kvalitetan i drugačiji program po kojem smo poznati, ne samo na domaćem, lokalnom, nego i regionalnom tržištu.

ATV je svojim radom, prepoznatljivim TV formatima i licima, ostavila veliki trag na medijskoj sceni i time postala, ne samo brend Banjaluke i Republike Srpske, već i uticajna porodična televizija koja svojim programom i sadržajima privlači gledaoce svih generacija, profila i ukusa. Poznata je i po tome što je u svojoj istoriji rušila granice izvještavanja, a svojim kamerama obišla sve krajeve svijeta u potrazi za pravim i drugačijim pričama.

'Drugačija – ATV' pored ličnih pogleda na našu medijsku kuću kao veliku porodicu koju činimo, arhivskog materijala koji ilustruje sve ove godine na koje smo ponosni, možete vidjeti i neke od aktuelnih sadržaja, te onih koji vas uskoro očekuju u programu ATV-a.

Režiju i montažu potpisuje Marko Brkić, jedan od reditelja ATV-a.

Dokumentarni film 'Drugačija – ATV', subota u 20 časova.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Narod priča

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.