Večeras na ATV-u

Igor Žunić u "1 na 1" o posebnoj sjednici Narodne skupštine

  • 08.11.2019. 09:37

U novom izdanju emisije "1 na 1" gost urednika Marina Marinkovića je šef Kluba poslanika SNSD-a u Parlamentu Republike srpske Igor Žunić.

Detaljnije o posebnoj sjednici Narodne sklupštine, o uredama u skupštinskim temama, ali i kako Vlada vlada su pitanja koja će Marinković otvoriti sa svojim sagovornikom.

"1 na 1" sa Igorom Žunićem na ATV-u večeras od 20:10, odmah nakon igre na sreću "Loto".

Ukoliko ste filmofil onda vam je termin petkom u 21 čas na ATV-u prva asocijacija na filmove koji su pokupili nagrade na najvećim filmskim festivalima.

U okviru Ciklusa mega premijera na ATV-u večeras se pripremite za Akija Kaurismakija i njegov film koji ste nedavno imali priliku gledati i u bioskopima. "Druga strana nade" je "uvrnuta" i topla priča prepuna humora, svojstvena za Kaurizmakijev potpis o neobičnom prijateljstvu..

Nećemo puno otkrivati, jer znamo da ovaj film niko neće propustiti!

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program