PONЕDJЕLjAK 18:20

NAŠA SRPSKA: Najljepše priče iz Srpske

  • Izvor: ATV
  • 18.12.2023. 12:47

Еmisija 'Naša Srpska', koju uređuje i vodi Jelena Grahovac, svakog ponedjeljka donosi aktuelnosti i najljepše priče iz cijele Republike Srpske.

Manjača: Vodimo vas na imanje porodice Glamočanin, koja se poslije 30 godina vratila iz inostranstva i započela porodični posao.

Prijedor: Pričamo o radu i aktivnostima SKUD 'Dr Mladen Stojanović', koji broji oko 400 članova, a nagrade i priznanja u Srpsku donose iz cijelog svijeta.

Vozuća: Razgovaramo sa Srbima povratnicima i svim izazovima života u Vozućoj, gdje su često odrvrgnuti nasilju, a njihove kuće mjesto za pljačkanje i skrnavljenje.

Istočno Sarajevo: Devet mladih ljekara iz bolnice 'Srbija' ide na specijalizaciju na Univerzitetsko-klinički centar Republike Srpske – opština će sufinansirati specijalizaciju sa 22 hiljade maraka.

Doboj: Vodimo vas na promociju Monografije o životu Silvane Armenulić, autora Davora Vidakovića, koja iznosi do sada nepoznate detalje iz života jedne od najpoznatijih i najcjenjenijih domaćih pjevačica.

O rezultatima poslovanja i investicijama u ovoj godini u 'Еlektro Doboju' razgovaramo sa Zoranom Blagojevićem, šefom službe operativnog upravljanja imovinom u ovom preduzeću.

'Naša Srpska', ponedjeljkom u 18 časova i 20 minuta.

Pratite nas i putem Vibera