VEČERAS U 20:30

Po svijetu sa Robertom Decešinom: Finale sezone putovanja sa Robertom u Egiptu

  • Izvor: ATV
  • 19.07.2021. 09:27

Navikli ste da vas svakog ponedjeljka u 20 časova i 30 minuta na programu ATV-a očekuje putopisna avantura sa potpisom Banjalučanina Roberta Dacešina. 

Večeras smo opet u Egiptu u otkrivanju tajni najstarije civilizacije čime ova sezona putopisne emisije “Po svijetu sa Robertom Dacešinom” završava. Osim pretoplog pjeska Sahare, velelepnih piramida, i skrivenih činjenica o istoriji ove drevne nacije, Robert Dacešin će vam otkriti ljude, njihova lica, običaje i neobične ljepote Egipćana. 

Kroz objektiv kamere vođeni avanturistom i simpatičnim pustolovom Robertom zavirićemo u najzabačenije dijelove svijeta, otkrićemo prirodne ljepote, planinske vrhove, najpoznatija ljetovališta i prošetati ulicama dalekih zemalja svijeta. Vidjećemo i kako je Robert na svom putu stekao nova prijateljstva, otkrio nam nove prostore, običaje, jezike i svima nam podario pola sata vrhunske avanture.

 “Po svijetu sa Robertom Dacešinom” finale sezone večeras u 20 časova i 30 minuta.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem

    ‘Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem’ pregled je sedmice sa pažljivo odabranim aktuelnim temama, komentarima, sagovornicima i zanimljivim pristupom najvažnijim informacijama iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 20:00 ATV Intervju: Sergej Lavrov

    ''Еkskluzivni intervju Sergeja Lavrova, ministra spoljnih poslova Ruske Federacije. Govoriće o vojnoj operaciji Rusije u Ukrajini, trenutnoj situaciji na globalnoj političnoj sceni, odnosima Rusije i Zapada, te o političkoj situaciji u BiH. Intervju vodi novinarka Darinka Petrović.

  • 20:40 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

  • 21:10 Film: Еkipa (12+)

    '"Еkipa" je priča sa sjajnim humorom koja govori o ljubavi, krimi-komedija za sve generacije, ali je ujedno i prvi film koji prikazuje srpski fudbal i rivalitet između dva najveća kluba – Partizana i Crvene zvezde.

  • 22:40 Serija: Nasljednici (12+)

    'Serija: Nasljednici (12+)