VEČERAS U 22:40

Serija Bad Blood: Rastanci zauvijek

  • 21.05.2021. 15:06

Zahuhtava se mračna priča o Vitu Rizzutu i njegovoj mafijaškoj porodici i dok nam reditelj daje nekoliko paralelnih dešavanja iz sadašnjosti, 'falshbacovima' nam otkriva prošlost junaka zapletenih u mrežu zločina, prevara, krvavih događaja i sukoba na ulicama Montreala.

Porodica je odlučila na čelu sa Nicom da se „strasti smire“ i da se Nico vrati svojim ustaljenim aktivnostima i prodaji nekretnina. Pregovorima je upravljao Declan sa jasnim ciljem koji je dobio još jasnijom instrukcijom „glave porodice“ da svi članovi imperije ostanu u životu. S druge strane, Vito iz zatvorske ćelije neumorno radi na novoj prevari koja bi ga mogla osloboditi zatvora. Naime, Gio (Tony Nappo) jedan od njegovih „vojnika“ uspostavlja dogovor sa lekarom da se Vito proglasi oboljelim od raka. Na informaciju da je Vito dobio potvrdu od suda da će moći da izađe na medicinsko i kućno liječenje, cijela porodica počinje da slavi.

U vješto upakovanim „vraćanjima u prošlost“ vidimo kako je Declan postao Vitov najodaniji čovjek. Nekada je sarađivao sa opasnim montrealskim bajkerima, a kada je sve pošlo po zlu, najmoćniji mafijaš uzeo ga je u zaštitu i pomogao mu da se oslobodi zatvorskih okova. Dramatični obrt od gozbe veselja povodom mogućeg Vitovog povratka kući ruši nova rijeka krvi. Nico biva ustrjeljen, protiv Vita se pronalaze novi dokazi o korupciji i ubistvima.

Život je prepun uspona i padova i u njemu kosmička pravda mora biti zadovoljena. Veliki mafijaš potpuno gubi tlo pod nogama kada mu zahtjev za izlazak zbog oboljenja od raka bude odbijen i kada sazna da mu je sin ubijen, te da nikako ne može biti na sahrani svog jedinca.

Kako se vrati milo za drago? Kako prošlost pomrsi konce sadašnjosti i budućnosti? Da li za Vita i njegovu porodicu stižu novi rastanci zauvijek?

Tagovi:
  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

    ''Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti?Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?

  • 21:00 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:45 Serija: Ko te šiša (12+)

    Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:30 Serija: Еl Čapo (16+)

    *Serija: Еl Čapo (16+)