Istočno Sarajevo

Ćosić: Urađena konačna verzija studije zaštite za park prirode “Trebević”

  • Izvor: ATV
  • 03.02.2023. 10:53

Konačna verzija Studije zaštite za Park prirode “Trebević” dostavljena je gradonačelniku Istočnog Sarajeva Ljubiši Ćosiću iz Republičkog zavoda za zaštitu kulturno-istorijskog i prirodnog nasljeđa.

Ćosić je rekao da je urađen veliki posao, ali da i dalje rade na očuvanju jedne od naših najljepših planina.

“Potrudićemo se da ovu studiju u elektronskom formatu predstavimo javnosti, kako bi naši sugrađani ostvarili uvid u to koliko je Trebević značajan za ukupan kvalitet našeg i života generacija koje će tek doći. Hvala svim saradnicima na ovom poslu, a posebno direktorici Republičkog zavoda za zaštitu kulturno-istorijskog i prirodnog nasljeđa Jasni Milešević, koja je prepoznala ogroman značaj Trebevića i podržala našu namjeru da zaštitimo ovaj biser prirode”, rekao je Ćosić.

On je dodao je pred njima istinski rad na zaštiti Trebevića i ogroman posao kada je riječ o osnivanju preduzeća koje će upravljati Parkom prirode.

  • 20:45 Serija: Od jutra do sutra

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:30 Serija: Ko te šiša

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''Priča o ozloglašenom narko bosu, jednom od najopasnijih i krvoločnijih mafijaša.

  • 23:20 Serija: Red Rok (12+)

    Red Rok' je irska kriminalistička serija koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

  • 23:45 Noćni program

    Noćni program