Trebinje

Nova godina dočekana i pod platanima

  • Izvor: ATV
  • 01.01.2024. 19:40

Vatromet u ponoć, OK bend pod platanima, temperature kao da je proljeće, atmosfera dobra a želja mnogo, tako se na jugu Srpske ušlo u novo ljeto. Osim Hercegovaca podno Leotara su odbrojavali i brojni gosti iz regiona.

„Odakle dolazite?“, „Iz Požege.“ „Zašto Trebinje?“, „Zato što već 6 godina dolazimo ovdje i zato što je najljepši grad na svijetu. Dolazimo i dolazićemo uvijek.“

„Iz Kragujevca.“ „Zašto Trebinje?“ „Zato što su svi dali preporuke a nikada nismo bili, svi imaju prelijepo iskustvo. Ovog puta je Trebinje naš izbor i definitivno najbolje ikada.“

„Ja sam sa Pala, dolazim u Trebinje. Srećna Nova godina svima.“

„Odlično se provodimo i dolazimo iz Požarevca.“

„Baš nam je divno." "A temperature kao da je ljeto?“ „Pa i Vi bogami izgledate kao da je ljeto, nije Vam hladno?“ „Nije." "Nije ni meni i meni je divno.“

I onako visoke temperature za ovo doba godine još više su podigli kuvano vino i domaća loza. Pljuštale su i želje.

„Uglavnom zdravlje, to je broj jedan a sve ostalo će doći na svoje postepeno.“

„Samo neka se zdravo, pa suva hljeba i pršuta i dobro je.“

„Da budem pametna, zrelija, sposobnija, samostalnija i puno ljubavi i zdravlja naravno i vama želim isto.“

„Da svi budemo živi i zdravi.“

„Mir svima.“

Slavilo se i po restoranima, klubovima i hotelima.

Skoro svi trebinjski smještajni kapaciteti bili su popunjeni. U Turističkoj se nadaju da su premašili željenu cifru za 2023. od 200.000 noćenja. Ipak nisu svi trebinjski gosti Novu godinu dočekali po platanima, rasplinuli su se po komšiluku.

Lijepo i toplo vrijeme i ove godine je poslužilo Trebinje i njihove  goste. Bez obzira na to, gužve u gradu nisu velike zato što je konkurencija u komšiluku bila jaka. U Dubrovniku je pjevao Zdravko Čolić. 

Pratite nas i putem Vibera

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (12+) (R)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:20 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.