Miličević se žali

U Tesliću kasne projekti

  • Izvor: ATV
  • 19.04.2024. 19:27

Biće realizacije projekata ove godine u Tesliću, ali sa zakašnjenjem, tvrdi načelnik opštine. Milan Miličević žali se na privredno društvo iz Modriče koje svojim žalbama u tenderskim postupcima o javnim nabavkama, kako kaže, odgađa realizaciju projekata. O nazivu društva radije ne bi, ali sve je to nekako povezao sa lokalnim SNSD-om. Priča da su oni krivi za sve.

"Ove godine po prvi put nam se dešava nešto što je postalo praksa u cijeloj Republici Srpskoj, ali u Tesliću do sada nije bio slučaj, a to je da su se pojavili kako ih stručno zovu "profesionalni žalioci“. Postoje firme, preduzeća, pojedinci koji se žale na sve tendere", kaže Miličević.

A, Miličević se uvijek žali da su mu svi drugi krivi kada ono što obeća građanima ne realizuje. I on je tu postao profesionalac. Neke projekte obećava i prepisuje i po osam godina, odgovaraju iz lokalnog SNSD-a. Sa tenderima, kažu, nemaju ništa. 

"Čujem da su mu problem neki tenderi. Koji su to tenderi, ko ih kvari? Što ne imenuje firmu koja mu opstruiše tendere? Koju firmu on forsira da uzme tendere i šta se tu dešava? To pitanje moramo postaviti Miličeviću. Kome on štima taj posao i neka prozove tu firmu", kaže Radislav Đurić, predsjednik Opštinskog odbora SNSD Teslić.

Miličević sve ovo priča jer je postao nervozan, kažu u SNSD-u. Dodaju i da su  teslićki načelnik i SDS u strahu zbog snažne koalicije koja se okupila oko lokalnog SNSD-a. Ta koalicija odlučna je da Teslić, poslije 12 godina, dobije novog načelnika opštine. 

Pratite nas i putem Vibera

  • 21:20 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 22:05 Serija: Ko te šiša (12+)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:35 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:50 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''''Televizijska serija o jednom od najpoznatijih narko bosova - Joakinu "Еl Čapu" Guzmanu.

  • 23:30 Noćni program

    Noćni program