MUP Srbije

300 migranata, automatske puške, karabin, pištolji i municija: Epilog velike akcije policije

  • Izvor: ATV
  • 01.08.2023. 16:18

U velikoj akciji Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije koja je sprovedena danas u šumskoj zoni prema Mađarskoj pronađeno je 300 migranata, navedeno je u saopštenju.

Od ukupnog broja migranata, 13 je zadržano prema odredbama Zakonika o krivičnom postupku, a protiv 27 će biti podnesena odgovarajuća krivična prijava.

“Policija je tokom akcije pretražila teren od naselja Hajdukovo prema Staroj Karauli, Jasenovačke šume kao i ‘Omarov logor’, pronašla devet automatskih pušaka, lovački karabin sa optičkim nišanom, tri pištolja, kao i 841 komad municije različitog kalibra”, stoji u saopštenju.


U akciji je učestvovalo 820 policijskih službenika, među kojima su bili pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice, Žandarmerije, Interventnih jedinica policije, Policijske brigade, Uprave granične policije, Uprave kriminalističke policije, Tehničke uprave, Antiterorističkih grupa i Policijske uprave Subotica.

Velika akcija policije na sjeveru Srbije, 800 specijalaca na terenu

Velika akcija policije na sjeveru Srbije, 800 specijalaca na terenu


Pratite nas i putem Vibera

  • 17:50 Еmisija: Na ivici terena (R)

    Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.

  • 18:20 Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem

    ‘Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem’ pregled je sedmice sa pažljivo odabranim aktuelnim temama, komentarima, sagovornicima i zanimljivim pristupom najvažnijim informacijama iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

  • 20:30 Film

    '' Film