PU Zvornik

Akcija "Store 2": Uhapšen Zvorničanin, pronađena droga

  • Izvor: ATV
  • 30.11.2023. 09:42

U akciji kodnog naziva "Store 2" juče je uhapšen S.G. iz Zvornika zbog postojanja osnova sumnje da je izvršilo kriviča djela "Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga" i "Omogućavanje uživanja opojnih droga".

Istog dana, po Naredbi Osnovnog suda Zvornik, a pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, policijski službenici su izvršili pretres stana, kuće, pomoćnih prostorija i putničkog motornog vozila koje S.G.koristi.

Tom prilikom je pronađeno i oduzeto 248,1 g bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu "spid", 8,2 g bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu "kokain", 34,7 g zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „marihuanu“, jednu metalnu drobilicu i jednu digitalnu vagu za precizno mjerenje.  

"Nakon završene kriminalističke obrade, lice će uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima biti sprovedeno postupajućem tužiocu Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini", naveli su iz PU Zvornik.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:20 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.