Novosadski biznismen Dragan Amidžić

Amidžić prije ubistva sjedio s prijateljima, izrešetan kada je izašao

  • 07.10.2019. 09:55

Novosadski biznismen Dragan Amidžić (55) ubijen je sinoć oko 20.45 časova ispred jednog restorana u Sremskoj Kamenici.

Amidžić je izrešetan u klasičnoj sačekuši na parkingu ispred lokala. Prema još nepotvrđenim informacijama, Amidžić je u lokalu bio sa prijateljima i kada je izlazio, napolju ga je sačekao za sada nepoznati muškarac i pucao u njega iz pištolja.

Kako je za "Blic" rečeno u novosadskoj Službi Hitne pomoći, njihova ekipa ljekara intervenisala je po pozivu policije u Ulici Vojvode Putnika ispred jednog lokala gdje su zatekli čovjeka koji nije davao znakove života.

"Nažalost, naša ljekarska ekipa mogla je samo da konstatuje smrt, a naši lekari su konstatovali da je ubijen iz vatrenog oružja", kratko je za "Blic" rečeno u službi Hitne pomoći.

Prema riječima očevidaca, pucnjavi je prethodila strašna buka.

Policija je do kasno u noć obavljala uviđaj na mjestu zločina i držala pod blokadom sve prilaze Sremskoj Kamenici.

Podsjetimo, Amidžić je poznat novosadskoj javnosti po raznim ispadima i bahatom ponašanju kao što su akrobatske vožnje avionom "galeb" nad Dunavom, a pamti se i njegov verbalni napad na bivšeg gradonačelnika Novog Sada Igora Pavličića. Bio je vlasnik benzinskih pumpi, ugostiteljskih objekata, skupih automobila…

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:00 Serija: Nasljednici (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 22:00 Film

    ''''Film

  • 00:10 Noćni program

    Noćni program