Podnesen izvještaj

Banjalučanin osumnjičen da je oštetio društvo za više od 450.000 KM

  • Izvor: ATV
  • 06.03.2024. 15:08

Banjalučka policija podnijela je izvještaj protiv B.P. iz ovog grada zbog sumnje je jednom društvu nanio materijalnu štetu od 454.401 KM.

Izvještaj je podnesen zbog postojanja osnova sumnje da je lice B.P. počinilo krivična djela zloupotreba položaja odgovornog lica i zloupotreba povjerenja. Ova krivična djela, kako se sumnja, počinjena su 2020. godine.

„Navedeno lice sumnjiči se da je navedena krivična djela počinilo tokom 2020. godine na način da je kao odgovorno lice društva u Banjaluci propustilo da preduzme mjere koje je bilo dužno da učini zastupajući imovinske interese društva, te na taj način pričinilo materijalnu štetu društvu u iznosu od 454.401 KM“, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

ATV nezvanično saznaje da je B.P. propustio da podnese odgovor na tužbu koju je protiv privrednog društva podnijelo jedno fizičko lice. Na osnovu toga je Osnovni sud u Banjaluci donio presudu u korist fizičkog lica a na štetu firme čije je odgovorno lice osumnjičeni za zloupotrebu položaja.

Pratite nas i putem Vibera

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

    ''Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti?Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?

  • 21:00 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:45 Serija: Ko te šiša (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:30 Serija: Еl Čapo (16+)

    *Serija: Еl Čapo (16+)