Put Banja Luka - Kneževo

Banjalučanin poginuo u saobraćajki u Čelincu

  • 27.08.2019. 09:20

Draženko Stanarević (49) iz Ljubačeva, poginuo je sinoć oko 21 sat u saobraćajnoj nesreći. Udes se dogodio u mjestu Memići u Čelincu, na regionalnom putu Banja Luka - Kneževo.

Drugi učesnik u ovoj saobraćajnoj nezgodi za sada nije poznat, jer se nakon nezgode udaljio u nepoznatom pravcu, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Uviđaj na licu mjesta saobraćajne nezgode obavila je dežurni okružni javni tužilac Tatjana Ninković, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbijednost saobraćaja Čelinac.

Tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na pronalasku drugog učesnika u nezgodi, te utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nezgode, a naložena je i obdukcija tijela smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program