Banjalučanin u Barlovcima hicima iz oružja ubio konja

  • 06.12.2019. 11:57

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su B.T. iz Banjaluke zbog sumnje da je u Barlovcima hicima iz oružja ubio konja, potvrdila je portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić.

Ona je dodala da se B.T. sumnjiči za krivična djela mučenje i ubijanje životinja i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

– B.T. je osumnjičen da je u januaru ove godine usmrtio konja. Operativnim radom na terenu policija je došla do saznanja da on posjeduje i oružje. Od njega su oduzeti pištolj, lovačka puška i lovački karabin sa pripadajućom dokumentacijom – pojasnila je Mučibabićeva.

Osim toga, od njega je oduzeta i malokalibarska puška sa optikom i prigušivačem, automatska puška, vazdušna puška, poluatomatska puška i više komada metaka.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, a po komletiranju i dokumentovanju predmeta protiv osumnjičenog će u redovnoj proceduri biti dostavljen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima. 

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    Naša Srpska

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.