Ljubavni jadi

Banjalučanin uhapšen zbog paljevine bungalova na Zelenkovcu

Banjalučanin M.T. (31) uhapšen je zbog sumnje da je izazvao požar u Еko zoni Zelenkovac u kojem je jedan bungalov u potpunosti izgorio, saznaje ATV.

Osumnjičenog su identifikovali i uhapsili policijski službenici PU Mrkonjić Grad.

Požar u Еko zoni Zelenkovac: Plamen progutao bungalov

Požar u Еko zoni Zelenkovac: Plamen progutao bungalov

”Tokom kriminalističke obrade osumnjičeni je priznao paljevinu, navodeći da je požar izazvao otvorenim plamenom, odnosno upaljačem. Motiv paljevine su po svemu sudeći ljubavni jadi i paljevina nema nikakve veze sa Еko zonom”, rekao je izvor blizak istrazi.

Osumnjičeni će nakon policijskog pritvora od 24 sata biti pušten na slobodu i protiv njega će biti podnesen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci zbog sumnje da je počinio krivično djelo paljevine.

Bungalov u Zelenkovcu namjerno zapaljen!

Bungalov u Zelenkovcu namjerno zapaljen!

Podsjetimo, požar u Zelenkovcu buknuo je u noći između nedjelje i ponedjeljka u Podrašnici kod Mrkonjić Grada. U požaru je izgorio drveni bungalov, privatnog vlasništva. Srećom u požaru niko nije povrijeđen, a zahvaljujući kiši i brzoj intervenciji Vatrogasnog društva Mrkonjić Grad požar je lokalizovan i nije se proširila na šumu.


Pratite nas i putem Vibera

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (12+) (R)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:20 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.