SIPA

Bjegunac od finskog pravosuđa uhapšen po Interpol potjernici

Policijski službenici SIPA uhapsili su državljanina Holandije za kojim je Interpol Finske raspisao potjernicu radi krivičnog gonjenja zbog međunarodnog šverca drogom.

U SIPA navode da je bjegunac uhapšen na području Sarajeva.

”Međunarodnu potjernicu za potraživanom osobom raspisao je NCB Interpol Finske, s ciljem izručenja navedenog lica radi krivičnog gonjenja za krivično djelo međunarodni promet opojnim drogama”, saopštila je SIPA.

Dodaju da je bjegunac lociran na osnovu operativnih saznanja službenika Obavještajno bezbjednosne agencije BiH, te je predat u dalju nadležnost FAST timu SIPA-e, koji su ga uhapsili i sproveli u prostorije SIPA na kriminalističku obradu.

”Osumnjičeni će u zakonskom roku biti predato u dalju nadležnost Suda BiH. U navedenim aktivnostima ostvarena je saradnja sa nadležnim policijskim tijelima Finske”, navode u SIPA.

Pratite nas i putem Vibera

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Еnergo klub

    Relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.