Čačak

Da li je bilo propusta u liječenju žene koju je preminula od ujeda stršljena?

  • Izvor: Kurir
  • 18.07.2023. 12:16

Povodom slučaja koji se dogodio prošlog petka u Čačku kada je od posledica ujeda stršljena preminula žena starosti 57 godina, direktor čačanskog Doma zdravlja Aleksandar Pajović formirao je komisiju koja je ispitivala okolnosti pod kojima je se to dogodilo.

"Komisija za unutrašnju kontrolu i Stručni savet Doma zdravlja zasedali su i dali svoje izveštaje, izuzev nekih propusta ne toliko bitnih data je adekvatna terapija, ali jednostavno pacijentkinja je bila u teškom stanju, piše RTS.

Kakva glupost: Stavio ruku među 200 ljutih osa, zažalio odmah!

Kakva glupost: Stavio ruku među 200 ljutih osa, zažalio odmah!

Pozvana je i naša ekipa Hitne pomoći koja se priključila intervenciji, dali su potrebnu terapiju i transportovali pacijenatkinju u čačansku bolnicu, ali ona je već bila preminula da li u putu ili po dolasku u bolnicu. Sve smo detaljno ispitali i nije bilo stručne greške, izuzev nekih sitnih okolnosti koje su i nebitne za sve to", rekao je Pajović.

Šta otrov poskoka radi čovjekovoj krvi?

Šta otrov poskoka radi čovjekovoj krvi?




Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Biznis klub

    '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.