Akcija "Lipa"

Detalji akcije FUP-a i MUP-a: Dvojac uhapšen, pronađena droga, novac, telefoni

  • Izvor: Agencije
  • 20.10.2022. 11:22

Federalna uprava policije (FUP) uhapsila je na području Čitluka dva lica koja se sumnjiče da su određeni vremenski period drogu proizvodila i neovlašteno prometovala s ciljem sticanja protivpravne imovinske koristi.

"U operativnoj akciji 'Lipa' uhapšeni su D.L. iz Jablanice i S.K. iz Zenice", saopšteno je iz FUP-a.

Po naredbi Opštinskog suda u Čitluku izvršen je pretres pokretne i nepokretne imovine, prilikom čega je pronađena određena količina marihuane i amfetamina, novac u različitim apoenima, dvije digitalne vage za precizno vaganje, mobilni telefonski aparati, te drugi predmeti koji potiču ili se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela.

Uhapšena lica će nakon kriminalističke obrade u zakonskom roku biti predata nadležnom tužilaštvu, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Asistenciju FUP-u prilikom realizacije akcije pružilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Hercegovačko-neretvanskog kantona, Policijska stanica Čitluk.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program