Detalji stradanja Luke (20): Čitavu noć pio i koristio narkotike, pronašli ga na podu

  • 11.08.2020. 14:20

Tijelo mladića Luke P. (20) nađeno je jutros u stanu u Bulevaru Zorana Đinđića u Novom Beogradu, a policiju je pozvao njegov drug S.K. (15).

Kako nezvanično saznajemo, maloljetnik je policiji ispričao da su prethodne večeri dosta pili i i koristili narkotike.

- Potom su legli da spavaju, a jutros kada se dječak probudio zatekao je Luku na podu bez svijesti. Kaže da se uplašio i nije znao šta da radi - kaže za Kurir izvor upućen u slučaj.

Kako za Kurir kaže komšija A.S., dječak je istrčao usplahiren ispred zgrade oko 10 časova.

- Bio je uplašen i molio je da neko pozove Hitnu pomoć, rekao je da mu je drug bez svesti na podu i da ne zna šta da radi. U tom trenutku nisam znao da je riječ o smrtnom slučaju, samo sam zvao Hitnu. Tada su mi rekli da je pre mene zvao mlađi muški glas da prijavi isti slučaj, ali nije umeo da objasni o čemu je reč. Kažu da im je zvučao neozbiljno. Međutim, posle su brzo stigle policija i Hitna pomoć - ispričao je jedan od komšija.

On dodaje da maloljetnika i njegovog druga koji je preminuo niko iz zgrade ne poznaje, pa se pretpostavlja da su podstanari.

Uviđaj je u toku.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    Naša Srpska

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.