Tragedija

Dječak se utopio u Sarajevu

  • Izvor: Crna-hronika.info
  • 20.01.2024. 19:02

Tokom današnjeg dana dogodila se tragedija na Ilidži na "Termalnoj rivijera Sarajevo" kada se nažalost jedna maloljetna osoba utopila u bazenu.

Kako je potvrđeno portalu Crna-Hronika iz MUP-a Kantona Sarajevo, nesreća se dogodila u popodnevnim satima današnjeg dana.

Nezvanično portal Crna Hronika saznaje da je riječ o maloljetnom d‌ječaku. Na teren su izašli pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo kao i službenici Hitne pomoći Kantona Sarajevo. Reanimiranje je trajalo preko 60 minuta, ali nažalost nisu uspjeli spasiti d‌ječaka.

Preminuo sin zvijezde čuvene Zalagaonice: Sumnja se da se predozirao

Preminuo sin zvijezde čuvene Zalagaonice: Sumnja se da se predozirao

Kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, nadležno Kantonalno tužilaštvo naložilo je obdukciju.

Ovu informaciju potvrdila je Mersiha Novalić iz Uprave MUP-a Kantona Sarajevo za portal Crna-Hronika.

"Bizaran" razlog prekida utakmice u Njemačkoj, da li bi se ovo ikada moglo dogoditi kod nas?

“MUP-u Kantona Sarajevo PS Ilidža prijavljeno je u 15:30h da je u bazenu jednog hotela na prostoru Ilidže došlo do smrti maloljetne osobe. Smrt je konstatovana u 16:45 a pokom je počeo uviđaj, po nalogu Tužilaštva Kantona Sarajevo a provode ga pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo.” – potvrdila je Mersiha Novalić porparol MUP-a Kantona Sarajevo za portal Crna-Hronika.

Pratite nas i putem Vibera

  • 12:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:55 Еmisija: Imate riječ sa Milijanom Kos (R)

    'Imate riječ sa Milijanom Kos', emisija glavne i odgovorne urednice informativnog programa, daće priliku riječima da stignu do vas.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.