Novi Sad

Djevojčicu (8) dodirivao drugov otac, njena majka kaže - sa njegovom djecom družila se godinama!

  • 10.09.2020. 14:27

Novosadska policija uhapsila je N.P. (49) zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično djelo nedozvoljene polne radnje.

Sumnja se da je on neprimjereno dodirivao osmogodišnju djevojčicu.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Prema saznanjima „Novosti“, slučaj seksualnog zlostavljanja djevojčice, policiji su u srijedu prijavili njeni roditelji, poslije čega je osumnjičeni uhapšen.

Majka djevojčice kaže da kada još ne može da se oporavi od šoka poslije saznanja šta je doživjela njena osmogodišnja kćerka i to od osobe koju dobro poznaje i sa čijom djecom se druži godinama, i da se slučaj zlostavljao dogodio prošlog vikenda.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (12+) (R)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:20 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.