Ubica još nije uhvaćen

"Dođu dani kada se praviš da si srećan, a do života ti nije": Bolne riječi oca ubijene Ivane

  • 19.09.2023. 18:13

Studentkinja Ivana Krivokapić (26) ubijena je, krajem decembra prošle godine u beogradskom naselju Zvezdara, a njen otac Slobodan oglasio se na društvenim mrežama.

Srbija je raspisala potjernicu za osumnjičenim Jetmirom G. koji se već devet mjeseci nalazi u bjekstvu.

Ispovijest djevojke koja je preživjela nesreću: Ispala sam iz autobusa

Ispovijest djevojke koja je preživjela nesreću: Ispala sam iz autobusa

"Dođe dan kad ne želiš da progovoriš ni riječ, kad poželiš mnogo, a u stvari znaš da ti treba samo malo, kad kažeš sve je u redu a nije, kad se praviš srećan, a do života ti nije. Najgori su ovi samački sati, stegnu ti dušu uspori korak, zamagli misli, sve stane a misli putuju, putuju ka tebi anđele moj. Ova tišina zna da krije mnogo bola i da danas neću prvi put čuti poziv i umilne riječi " srećan rođendan tata"...", kaže Slobodan Krivokapić otac ubijene Ivane.

Podsjećanja radi, Ivanino beživotno tijelo pronašla su braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Obzirom da im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice. Što sve ukazuje da se do posljednjeg daha borila za život.

Teška nesreća: Autom ušao u suprotnu traku i udario u kamion - jedna osoba poginula

Teška nesreća: Autom ušao u suprotnu traku i udario u kamion - jedna osoba poginula

Sumnja se da je Jetmir G., 23. decembra 2022. godine između 00:37 i 5:30 časova lišio života Ivanu Krivokapić, sa kojom je bio u emotivnoj vezi.

On je navedenog dana došao do Ivaninog stana na Zvezdari gdje je boravio od 11. decembra 2022. godine i ušao sa njom u verbalnu raspravu. Onda je krenuo da joj rukama steže usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ ponio sa sobom.

Može li bolesnije: Snimljen kako potpuno go masturbira na groblju

Može li bolesnije: Snimljen kako potpuno go masturbira na groblju

Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije, piše Telegraf.rs.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

    ''Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti?Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?

  • 21:00 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:45 Serija: Ko te šiša (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.