Zbog pogrešne adrese

Dostavljač hrane pretukao ženu

  • Izvor: Telegraf
  • 20.06.2023. 20:27

Jedan korisnik društvenih mreža, čija je prijateljica napadnuta od strane dostavljača hrane, objavio je kako je došlo do incidenta.

"Prijateljica me zove, kaže uletio im je dostavljač u stan, demolirao stan i izudarao nju, njenu kćerku i majku. Naime, naručena je hrana, ali je ostavljena pogrešno adresa kuće, a ne stana. Kad je dostavljač zvao, rečeno mu je da ako nije problem dođe do stana, biće mu plaćeno više. Kad su otvorena vrata uletio je unutra i krenuo da lomi i bije devojku od 20 godina, ženu od 45 i ženu od 75 godina, zbog pogrešne adrese", navodi se u njegovoj objavi.

On je priložio i fotografiju dostavljača koji je tukao tri žene.

"Kada su se obratili kompaniji za koju radi dostavljač, oni su rekli da nemaju broj od dostavljača. E sad, na stranu što mi je ta žena prijatelj i što je njena porodica kao moja, ovdje se postavlja pitanje šta da radi čovjek koji eto slučajno pogriješi adresu i više ne može da bude bezbjedan ni kad naruči da mu donesu ručak u sopstvenu kuću", upitao se ovaj mladić

Potom je dodao:

"Znao sam da su ljudi danas pukli, ali nisam znao da je doseglo ove visine. I sad nikom ništa, pojeo vuk magarca", rekao je.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 12:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:55 Еmisija: Tet a tet sa Tatjanom Trninić (R)

    Vrata sastanaka u četiri oka otvaramo samo zbog vas!

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    ''''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.