Zagreb

Dva puta pokušao pregaziti policajca

  • 08.06.2020. 22:42

Sudija istrage zagrebačkog Županijskog suda prihvatio je prijedlog tužilaštva za određivanje istražnog zatvora 35-godišnjaku koji je u subotu nakon počinjenog saobraćajnog prekršaja bježao policiji, dvaput pokušao pregaziti policajca i oštetio policijska vozila.

Sumnja se da je osumnjičeni 35-godišnjak u subotu oko 2 sata nakon počinjenog saobraćajnog prekršaja bježao od saobraćajnih policajaca koji su ga pokušali zaustaviti upalivši rotaciju i dajući istovremeno signalizaciju stop-palicom. Oglušivši se o policijske naredbe okrivljenik je nastavio bježati počinivši pritom više saobraćajnih prekršaja.

Pokušao pregaziti policajca pa bježao

Policajci su nakon potjere sustigli okrivljenog koji je pokušao pregaziti policajca koji je izašao iz policijskog vozila kako bi ga legitimisao. Kako bi izbjegao udarac okrivljenog vozila policajac je skočio na haubu policijskog vozila, pritom se povrijedivši.

Okrivljeni je zatim nastavio bježati, a nakon što su ga policajci ponovno sustigli pokušao je još jednom pregaziti policajca koji je krenuo prema njemu radi legitimisanja. Policajac se izbjegavajući vozilo odmaknuo, ali ga je okrivljeni retrovizorom svog vozila udario u ruku nanijevši mu tjelesnu povredu.

Osumnjičeni je nastavio bijeg udarivši u policijsko vozilo, nakon čega je izgubio kontrolu nad vozilom u kružnom toku gdje su ga zaustavili pripadnici interventne policije.

  • 21:15 Serija: Od jutra do sutra

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 22:00 Serija: Aviondžije

    Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 22:30 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:45 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''Priča o ozloglašenom narko bosu, jednom od najopasnijih i krvoločnijih mafijaša.

  • 23:30 Serija: Red Rok (12+)

    Red Rok' je irska kriminalistička serija koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

  • 23:55 Noćni program

    Noćni program