PU Gradiška

Gradiška: Bježao od policije pa uhapšen, pronađeno 1.850 grama droge

  • 28.05.2020. 10:36

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška uhapsili su B.Č. iz Banjaluke, koji je bježao automobilom od policije, a nakon hapšenja kod njega je pronađeno kilogram i 850 g droge.

B.Č. se sumnjiči da je izvršio krivično djelo "Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga".

"Policijski službenici PU Gradiška su dana 27.05.2020. godine u mjestu Dušanovo, grad Gradiška pokušali zaustaviti vozilo kojim je upravljalo lice B.Č., ali se vozač istog nije zaustavio, te se dao u bjekstvo", navedeno je u saopštenju PU Gradiška.

Napominju da je od strane policijskih službenika PU Gradiška isti ubrzo sustignut i uhapšen, te je pretresom vozila i terena vršenim na osnovu naredbe Osnovnog suda Gradiška, pronađena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu ''skank'', ukupno bruto mase kilogram i 850 gr.

"Pronađeni predmeti su izuzeti i poslužiće kao dokaz u krivičnom postupku", stoji u saopštenju.

O navedenom događaju upoznat je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

  • 19:55 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program