Hapšenje u Rogatici, pronađena laboratorija za uzgoj droge

  • 25.06.2020. 13:51

Policija je u okviru akcije "Plantaža 2020" na području Rogatice pronašla improvizovanu laboratoriju za uzgoj opojne droge kod lica čiji su inicijali N.D., koje je lišeno slobode.

Plansku akciju realizovala je policija Rogatice u saradnji sa policijskim službenicima Odjeljenja za organizovani kriminalitet i droge Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Portparol Policijske uprave Istočno Sarajevo Vesna Stokanović rekla je novinarima da je tom prilikom pronađeno 17 zasada, sedam stabljika i jedna sjemenka opojne droge koja izgledom asocira na kanabis.

"Na osnovu naredbe nadležnog suda i uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva izvršeni su pretresi kod navedenog lica, kuće i pomoćnih objekata, te je pronađeno još 33 komada puščane municije kalibra 7,62 milimetara", istakla je Stokanovićeva.

Ona je dodala da će Okružnom javnom tužilaštvu protiv navedenog lica biti dostavljen izvještaj za krivična djela nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja oružja ili eksplozivnih materija.

Srna nezvanično saznaje da je uhapšeno lice dvadesetdevetogodišnji Nebojša Delić.

Pročitajte i:

  • 20:00 Lutrija RS, Loto

    Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

  • 20:10 Еmisija: Dosije

    ''Еmisija koja je dugi niz godina dio našeg programa, 'Dosije', rasvijetljava događaje u koje malo ko smije da zaviri, progovora o aktuelnim temama o kojima se ćuti, raspakuje činjenice slučajeva zločina, kriminala i korupcije, na sasvim novi način, precizno poput vještaka.

  • 20:45 Serija: Od jutra do sutra

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:30 Serija: Ko te šiša

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''Priča o ozloglašenom narko bosu, jednom od najopasnijih i krvoločnijih mafijaša.