Ukazivali mu pomnoć

Iglodržačem napao medicinsko osoblje u Hitnoj pomoći u Budvi

  • Izvor: Telegraf
  • 30.09.2023. 11:22

Policija u Budvi u utorak uveče primila je dojavu od strane zaposlenih u Hitnoj pomoći da je medicinsko osoblje fizički napadnuto od strane lica kojem ukazuju pomoć.

Na lice mjesta izašli su pripadnici Odjeljenja bezbjednosti Budva gdje su zatekli P.R. koji je, kako se navodi u prijavi, prilikom ukazivanja ljekarske pomoći u jednom trenutku uzeo oštri predmet i krenuo fizički da nasrne na medicinsko osoblje, pokušavajući da ih povrijedi i tom prilikom lomi i inventar.

Uske ulice i poseban pogled na more: Grad čije ime nećete moći da izgovorite

Uske ulice i poseban pogled na more: Grad čije ime nećete moći da izgovorite

Policijski službenici su uz upotrebu sredstava prinude uspjeli da savladaju P.R., te su o svemu obavijestili tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji je ovlastio policijske službenike da izvrše uviđaj.

Tom prilikom je utvrđeno da je pomenuto lice oštetilo ulazna vrata u HMP Budva, polomilo više stakala i oštetilo službeno vozilo HMP Budva.

Kovačević: Na Saboru će biti potvrđena politika zaštite Srpske

Kovačević: Na Saboru će biti potvrđena politika zaštite Srpske

Postupajući tužilac se izjasnio da se u radnjama P.R. stiču elementi krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti u sticaju sa krivičnim djelom uništenje i oštećenje tuđe stvari, te je po njegovom nalogu P.R. lišen slobode i priveden na dalje postupanje 27. septembra.

Pratite nas i putem Vibera

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

    ''Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti?Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?

  • 21:00 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:45 Serija: Ko te šiša (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.