Hrvatska

Jezivo: Uhapšen muškarac, osumnjičen da je silovao djevojčicu (11) od njene šeste godine!

  • 22.09.2023. 19:33

Policija je danas uhapsila muškarca sa zadarskog područja koji je seksualno zlostavljao djevojčicu (11) od njene šeste godine.

Muškarac je osumnjičen zbog teškog slučaja pedofilije koji se navodno događao tokom više godina, a slučaj je posebno osjetljiv zbog maloljetne žrtve, javlja "Zadarski list".

Laktaši u šoku - žena koja 20 godina nije izašla iz kuće stabilno

Laktaši u šoku - žena koja 20 godina nije izašla iz kuće stabilno

Prema nezvaničnim informacijama, muškarac i djevojčica su bili porodično vezani. Muškarac je priveden, nakon čega će biti ispitan u državnom tužilaštvu.

Otkriven razlog zašto je Bojan Tomović završio u bolnici

Otkriven razlog zašto je Bojan Tomović završio u bolnici

Zbog maloljetne žrtve i osjetljivosti slučaja, policija ne smije izlaziti sa informacijama o ovom događaju, a kako je za "Zadarski list" rekla portparol zadarske Policijske uprave Ivana Grbin, tako se pokušava izbjeći dalja viktimizacija žrtve.

Nestala Marija Spaić: Da li ste je vidjeli?

Nestala Marija Spaić: Da li ste je vidjeli?

Muškarac je djevojčicu, kako navodi list, silovao posljednjih pet godina, a riječ je o djevojčici iz okoline Zadra koja sada ima 11 godina. 

Pratite nas i putem Vibera

  • 12:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:55 Еmisija: Dosije (R)

    U novoj sezoni otvaramo slučajeve ubistva koja su potresla region, pričamo o nekažnjenim ratnim zločinima, koji čekaju pravdu, portretišemo heroje našeg i prošlog vremena, donosimo velike priče 'malih' ljudi, govorimo otvoreno o teškim temama.

  • 13:30 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    ''Kroz objektiv kamere vođeni avanturistom, putopiscem i simpatičnim pustolovom Robertom Dacešinom zavirićemo u najzabačenije dijelove svijeta.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.