Udes u Ramićima

Košarkaš Zvezde teško povrijeđen u saobraćajci u Banjaluci

  • 14.07.2019. 10:03

Košarkaš Crvene Zvezde i reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić teško je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na putu Banjaluka-Prijedor u Ramićima, ekskluzivno saznaje Srpskainfo.

Kuzmić je povrijeđen kada su se sudarili automobili "porše" i "BMW".

Izvor Srpskainfo je pojasnio da se reprezentativac Srbije nalazio u "poršeu".

"Osim Kuzmića teško je povrijeđen i njegov prijatelj Bogdan Ilić koji je takođe bio u "poršeu". U "BMW" su bili Marko Miljatović (32) iz Prijedora i Dražen Janjanin (30) iz Prijedora i oni su zadobili lakše povrede", rekao je izvor Srpskainfo.

Centar Zvezde i reprezentacije Srbije smješten je u Klinički centar Republike Srpske, a neimenovani izvor dodao je za taj portal da je Kuzmić prije nesreće navodno bio na jednoj svadbi u Prijedoru.

Zbog udesa saobraćaj je na ovoj dionici jutros bio obustavljen, ali je nešto prije osam časova normalizovan.

Portparol PU Banjaluka Marija Markanović rekla je da je izvršen uviđaj i da će se preduzeti potrebne mjere i radnje sa ciljem utvrđivanja svih okolnosti saobraćajne nesreće.

 

  • 20:10 Mikrodržave: Malta, dokumentarni program

    '''Mikrodržave: Malta, dokumentarni program

  • 21:10 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 22:00 Serija: Ko te šiša (12+)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:30 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:45 Serija: Red Rok (12+)

    ''''Red Rok' je irska kriminalistička serija u režiji Petera MkKena koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rok u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

  • 23:15 Noćni program

    Noćni program