PU Zvornik

Lažna dojava o bombi u zvorničkom kafiću

  • Izvor: SRNA
  • 19.04.2024. 13:35

Policija je u protivdiverzionom pregledu objekta utvrdila da je lažna dojava da je u jednom ugostiteljskom objektu postavljena bomba, saopšteno je danas iz Policijske uprave.

Policijskoj stanici Zvornik prijavljeno je da je u noći između 17. i 18. aprila u jednom ugostiteljskom objektu u Zvorniku postavljena bomba.

Na lice mjesta sa policijskim službenicima Policijske uprave Zvornik izašli su pripadnici Profesionalne vatrogasno-spasilačke jedinice Zvornik i ekipa Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Zvornik.


Dramatičan bijeg Ukrajinaca: Preplivali Dnjepar da bi se predali Rusima

Dramatičan bijeg Ukrajinaca: Preplivali Dnjepar da bi se predali Rusima

Izvršenim provjerama i pregledom nije pronađena bomba.

O ovom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini po čijem nalogu se dalje preduzimaju mjere i radnje u cilju razjašnjavanja okolnosti i činjenica vezanih za navedeni događaj.

Pripadnici Policijske stanice Kozluk uhapsili su lice čiji su inicijali C.J. iz Zvornika, za kojim je raspisana potjernica po naredbi Osnovnog suda Zvornik zbog neplaćenih novčanih kazni za počinjene prekršaje.


Više novca za penzionere u Prijedoru

Više novca za penzionere u Prijedoru

Nakon završene kriminalističke obrade, lice je predato u dalju nadležnost Okružnom centru Sudske policije Bijeljina.

Pratite nas i putem Vibera

  • 13:30 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    ''Kroz objektiv kamere vođeni avanturistom, putopiscem i simpatičnim pustolovom Robertom Dacešinom zavirićemo u najzabačenije dijelove svijeta.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.