Francuska

Lopovi iz BiH "pali" zbog lokatora na ukradenoj robi

  • Izvor: Nezavisne
  • 22.01.2023. 21:33

Francuska policija uhapsila je pet pljačkaša, četiri državljanina BiH i jednog Italijana, kod kojih je pronađena ukradena video oprema, mini motocikl, te građevinska oprema.

Naime, njih petorica su uhapšeni sinoć nakon što su ukrali vrijednu video opremu na kojoj je bio lokator. Upravo to je policiju dovelo direktno do počinilaca. Tokom saslušanja uhapšeni nisu znali da objasne odakle sporna oprema kod njih.

Inače, opremu su ukrali od čovjeka iz Liona, koji je odmah prijavio krađu i policiji predao sliku ukradene opreme. Upravo vlasnik opreme je prvi i locirao pljačkaše, a zatim je pozvao policiju, koja ih je uhapsila.

Kako prenose francuski mediji, uhapšeni su dobi između 17 i 49 godina, državljani BiH su članovi iste porodice. Navodno žive kao beskućnici.

Policija je zaplijenila njihov kamionet kojim su prevozili ukradenu robu. Pored video opreme, pronađena je i građevinska oprema kao i motocikl, za koje se takođe pretpostavlja da su ukradeni.

Tagovi:
  • 14:00 Еmisija: Ćirilica (R)

    Provokativna pitanja i još provokativniji odgovori, bujica oprečnih stavova i reči, teorije i dokazi, neotkriveno – sve nosi urednički potpis Marića koji na interesantan način sučeljava različita mišljenja i ogoljava stvarnost.

  • 16:10 Naša Srpska (R)

    ''Svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta u emisiji 'Naša Srpska' pogledajte aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (12+) (R)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:20 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.