Sarajevo

Majka tvrdi da joj je komšija brutalno pretukao dijete

  • Izvor: Nezavisne
  • 24.04.2024. 14:39

Trinaestogodišnjeg d‌ječaka iz Sarajeva brutalno je pretukao muškarac iz tog grada kojem su d‌jeca tokom igre pozvonila na vrata.

Kako je za "Nezavisne novine" rekla majka d‌ječaka Mersiha R.V., sve se desilo početkom mjeseca kada su d‌jeca nakon škole izašla napolje da se igraju u svojoj ulici u Butmiru i vjerovatno u šali čovjeku pozvonili na vrata, a onda je nastalo brutalno nasilje.

"Čovjek je izašao, oborio ga na asfalt i šutao ga nogama. Dijete je usljed povreda završilo na KUM gd‌je su mu pregledom ustanovljene nebrojne povrede. Moje dijete je još pod traumom iako smo išli i psihologu", rekla je ogorčena majka.

Kako je napomenula, sve je prijavljeno policiji, ali nije joj poznato da li je nasilnik kažnjen.

Istakla je da je u tom momentu bilo prisutno više d‌jeca, ali su se razbježali dok je, kako kaže, nasilnik uhvatio njenog d‌ječaka kojeg je brutalno istukao.

Dodaje da on živi u komšiluku, ali poznaje ga samo iz viđenja i nikada nisu komunicirali s njim.

U nalazu koji je u posjedu "Nezavisnih" piše da je d‌ječak zadobio udarce u području lijeve plećke, desne slabine, lakta, koljena i stopala, ali i da se d‌ječak bio umokrio.

Majka nam je rekla da on i danas nakon 20-ak dana ima hematome ali da oni polako isčezavaju, ali ne i traume koje je zadobio tokom napada nasilnika.

Majka je još pod utiscima kako je moguće da se odrasla osoba tako brutalno  iživljava nad maloljetnim d‌jetetom.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    ''Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    '''Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.