UKC RS

Maloljetni biciklista povrijeđen u nesreći u komi

  • 20.05.2019. 13:03

Pacijent čiji su inicijali S.F. /16/, koji je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi na lokalnom putu Laktaši-Riječani, u komi je i sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su krajnje neizvjesne, saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra /UKC/ Republike Srpske.

Iz UKC-a navode da je S.F. primljen u Urgentni centar sa teškom povredom glave i grudnog koša, te da je priključen na aparate za mehaničku ventilaciju. 

Mediji su ranije prenijeli da je šesnaestogodišnji biciklista povrijeđen sinoć u saobraćajnoj nezgodi koja se desila na lokalnom putu Laktaši-Riječani, u Laktašima. 

U nezgodi, koja se desila u 23.15 časova u Ulici episkopa Platona, učestvovali su automobil marke "golf" kojim je upraljalo lice čiji su inicijali N.Š i biciklista. 

Uviđaj su obavili policijski službenici Policijske stanice Laktaši.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program