Gradiška

Maloljetnici osumnjičeni za više krađa, nađena i marihuana

  • 20.08.2018. 09:38

Tokom policijske akcije “Plazma 2” pripadnici PU Gradiška došli su do saznanja da se dva sedamnestogodišnjaka i jedan šesnaestogodišnjak mogu dovesti u vezu sa izvršenjem više teških krađa. Tokom pretresa objekata koje koriste pronađeni su mobilni telefoni, razne vrste alata i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa krađama.

Pronađena je i metalna kutija u kojoj se nalazila biljna materija koja svojim izgledom asocirana na marihuanu (bruto masa 48,1 grama), dva paketa aluminijske folije u kojoj se nalazila materija koja asocira na marihuanu, “džoint” i 16 komada sjemenki koje izgledaju kao indijska konoplja, digitalna vaga i metalna mrvilica.

– Zbog sumnje da su počinili krivična djela teška krađa i neovlaštena proizvodnja i promet droga, prema njima će biti preduzete mjere i radnje u skladu sa Zakonom o zaštiti i postupanju sa djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku RS – rekli su u PU Gradiška.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program