Doboj

Misteriozni nestanak djevojke u BiH: Gdje je Tanja Varajić?

  • Izvor: Agencije
  • 13.06.2024. 08:00

Policija u Doboju i dalje traga za Tanjom Varajić (23) iz Kanade, čiji je nestanak prijavljen Policijskoj stanici Doboj 1 u ranim jutarnjim satima 4. jula 2023. godine.

Potraga za kanadskom državljankom Tanjom Varajić (23) još uvijek nije dala rezultate, a u cilju njenog pronalaska i otkrivanja misterije nestanka rodbina i poznanici napravili su Fejsbuk grupu "Traži se Tanja Varajić".

"Sumnja se da je u okolini Doboja. U krugu od 50 kilometara. Molba za sve da obrate pažnju na izdvojene kuće, vikendice ili slične objekte. Novčana nagrada za korisne informacije, a za one koji omoguće da pronađemo Tanju, dajemo 20.000 KM", navedeno je u grupi.

ATV u Srpcu nakon jakog nevremena:

ATV u Srpcu nakon jakog nevremena: "Vihor nosio sve pred sobom"

Ukoliko imate saznanja o Tanji, porodica moli da se javite na +387 66 306 321 ili varajic@protonmail.com.

Podsjetimo, Tanji Varajić se izgubio svaki trag 4. jula prošle godine u noći kada se, nakon što je preskočila preko bakinog kreveta pa preko balkona stana u ulici jug Bogdana u Doboju, udaljila u nepoznatom pravcu. Kamere su snimile njen izlazak iz kuće, ali niko je više nikad nije vidio.

Ona je po izlasku iz stana na sebi imala bijelu majicu, sivu trenerku, dok na nogama nije imala obuću. Sitnije je građe, visine oko 163 centimetra, težine oko 54 kilograma, kratke smeđe kose (ošišana na jedan centimetar) i plavih očiju.

Prve fotografije sa mjesta stravične nesreće u kojoj je poginula jedna osoba

Prve fotografije sa mjesta stravične nesreće u kojoj je poginula jedna osoba

Jako važan detalj koji se otkrio tokom istrage jeste da je nosila jaknu koju je i donijela kući, ali ta jakna ne pripada njoj. Ne zna se čija je... Jakna je plave boje, uniseks modela, a apeluje se na sve koji je prepoznaju ili bilo šta znaju o ovom odjevnom predmetu, a prije svega kome pripada, da se odmah jave nadležnima ili porodici, jer bi to mogao biti važan trag do nestale djevojke.

Pratite nas i putem Vibera