Hrvatska

Mladić (28) iz BiH pao sa 2 kg heroina na granici

  • Izvor: Radio Sarajevo
  • 30.04.2023. 14:48

U petak 28. aprila, u večernjim satima na autoputu A1, u blizini naplatne stanice Karlovac, policijski službenici Mobilne jedinice saobraćajne policije Ravnateljstva policije zaustavili su automobil bh. tablica kojim je upravljao 28-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine.

Tokom kontrole vozača i vozila, posumnjalo se da u vozilu prevozi drogu zbog čega su daljnje postupanje preuzeli policijski službenici Policijske uprave karlovačke, Službe kriminalističke policije.

Temeljem Naloga Županijskog suda u Karlovcu izvršili su pretragu vozila kojom prilikom su na prednjoj strani vozila ispod poklopca motora pronašli ukupno 2054,2 grama smeđe praškaste materije za koju je preliminarnim ispitivanjem utvrđeno da se radi o drogi heroin.

Pronađena droga biće dostavljena na vještačenje u Centar za forenzična istraživanja, ispitivanja i vještačenja "Ivan Vučetić" u Zagrebu.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, 28-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave karlovačke dok je kaznena prijava proslijeđena nadležnom državnom tužilaštvu.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 07:00 Еmisija: ATV jutro

    Svakog radnog dana od 6 časova i 55 minuta i vikendom od 8 časova i 30 minuta očekuju vas aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti.

  • 09:00 Serija: Krvavo cvijeće (R)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 10:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+)

    Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.