Niš

Mladić pokušao da izvrši samoubistvo u dvorištu osnovne škole

  • 01.08.2019. 09:11

Ekipa niške Hitne pomoći zbrinula je sinoć mlađeg muškarca koji je pokušao samoubistvo u dvorištu Osnovne škole "Bubanjski heroji".

Zbog toga je morala da interveniše i policija jer je odbijao pomoć ljekara.

Kako agencija Beta saznaje u Hitnoj pomoći mladić je presekao vene, međutim, nije dozvoljavao da mu se bilo ko približi i jedini način da mu se pomogne bio je uz intervenciju policije.

Mladić je nakon ukazane prve pomoći prebačen u Klinički centar na dalje liječenje.

Ekipe niške Hitne pomoći zbrinule su sinoć i četvoro ljudi povrijeđenih u sudaru dva automobila na Bulevaru Zorana Đinđića, u blizini novog Kliničkog centra.

U tom udesu muškarac (30) zadobio je povrede glave, ženska osoba (50) kontuziju trupa, mladić (19) povrede ruke, a djevojka (19) povrede grudnog koša.

U protekla 24 časa dogodila se u Nišu još jedna saobraćajna nezgoda zbog koje je morala da interveniše Hitna pomoć.

Muškarac star 95 godina oboren je dok je prelazio kolovoz u Voždovoj ulici kod Glavne pošte i sa povredom kuka prebačen je u Klinički centar na dalje liječenje.

Tagovi:
  • 19:50 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:55 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.