Tuzla

Mladić silovao 57-godišnju ženu

  • 18.06.2019. 19:47

Službenici Uprave policije Tuzlanskog kantona uhapsili su danas 25-godišnjaka s područja opštine Čelić zbog sumnje da je tokom prethodne noći silovao 57–godišnju ženu u njenoj porodičnoj kući.

Prethodno je mladić provalio u kuću, premlatio žrtvu i na kraju silovao.

"Osumnjičeni je uhapšen i sproveden na kriminalističku obradu u MUP TK, a sutra će biti predat u nadležnost Tužilaštva TK i, najvjerovatnije, zatražit ćemo mjeru jednomjesečnog pritvora", rekao je za Avaz dežurni kantonalni tužilac.

Od mještana Čelića, koji su za užasnu vijest saznali nakon hapšenja, saznajemo da je nesrećna žena prevezena na UKC Tuzla i da joj je, navodno, slomljena i noga.

– Ne mogu vam to ni potvrditi, a ni demanovati. Naredio sam niz pregleda i vještačenja, pa ćemo sačekati rezultate – navodi dežurni kantonalni tužilac.

Službenici MUP TK provode daljnju istragu, nakon čega će osumnjičenog mladića, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, predati u nadležnost Tužilaštva TK.

Tagovi:
  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?