Saobraćajna nesreća

Motociklista povrijeđen u Banjaluci: Preticao mercedes pa pao na asfalt

Mladić iz Banjaluke, vozač motocikla, povrijeđen je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Bulevaru Živojina Mišića, u banjalučkom naselju Borik. On je, kako saznajemo od očevidaca, udario u automobil mercedes nakon čega je pao na asfalt.

Mladić je vozio motocikl iz grada prema ”Vidović servisu” i s lijeve strane je preticao mercedes, koji je u tom trenutku skretao lijevo prema zgradi Titanik.

Mladić je tom prilikom udario u retrovizor automobila, nakon čega je izgubio kontrolu nad motociklom. Potom je udario u betonski stubić, a zatim pao na asfalt. Nekoliko prolaznika mladiću je priteklo u pomoć, a ubrzo je stigla ekipa Hitne pomoći koja ga je prevezla u UKC Republike Srpske.

Prema izjavama očevidaca, mladić ima povredu noge i ključne kosti.

Na licu mjesta policija je izvršila uviđaj, a za to vrijeme saobraćaj se odvijao usporeno.

U Policijskoj upravi Banjaluka za ATV je rečeno da se nezgoda dogodila oko 18,25 časova te da je u toku vršenje uviđaja.

"U nezgodi je učestvovalo putničko vozilo ”mercedes” i  motocikl ”sonik”. Vozač motocikla je u ovoj saobraćajnoj nezgodi zadobio tjelesne povrede i prevezen je na UKC radi ukazivanja ljekarske pomoći“, rekli su nam u PU Banjaluka.

Pratite nas i putem Vibera

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:43 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 19:50 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:55 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.