Ime odgovornog za ubistvo Davida Dragičevića

MUP pozvao Tužilaštvo da ispita tvrdnje Suzane Radanović

  • 31.07.2019. 11:03

Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske pozvalo je Okružno javno tužilaštvo Banjaluka da ispita tačnost navoda i izjasni se povodom teških optužbi Suzane Radanović u kojima iznosi ime navodno odgovornog lica za smrt njenog sina Davida Dragičevića, a koje su prenijeli pojedini portali.

Iz MUP-a Srpske su podsjetili da Okružno tužilaštvo Banjaluka vodi istragu u vezi sa smrću Banjalučanina Davida Dragičevića. 

"S obzirom na to da je Radanovićeva lično prozvala pripadnika MUP-a Republike Srpske za ubistvo, tražimo da se Okružno javno tužilaštvo o tome javno očituje. Pozivamo tužilaštvo da, ukoliko ima dokaze, postupa u skladu sa zakonom, jer svako za koga se utvrdi da je odgovoran za krivično djelo treba da odgovara pred pravosudnim organima u skladu sa zakonom", navedeno je u saopštenju MUP-a Srpske. 

Nestanak Davida Dragičevića prijavljen je 18. marta 2018. godine, a njegovo tijelo pronađeno je 24. marta u koritu rijeke Vrbas, na ušću Crkvene.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Biznis klub

    '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.