Uhapšeno šest osoba

MUP Srpske u akciji razbijanja kriminalne grupe koja se bavi krađom vozila

  • Izvor: ATV
  • 20.10.2021. 15:03

Policijski službenici MUP-a Republike Srpske i PU Banjaluka, a pod nadzorom Tužilaštva BiH danas uhapsili šest osoba koje se dovode u vezu sa kriminalnom strukturom koja je duži vremenski period na području Sarajeva, Doboja i Tuzle krala vozila.

"Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo "Organizovani kriminal" u vezu sa krivičnim djelom "Teška krađa", slobode su lišeni Ž.K. Iz Banjaluke, S.R. iz Laktaša, S.P. iz Milića, M.T. iz Pala, te M.M. i V.K. iz Sokoca", saopšteno je iz MUP-a.

Kako ATV saznaje, među uhapšenima u Banjaluci su Marko Trifković Žižan sa Pala, dugogodišnji pripadnik automafije, Miroslav Milinković iz Sokoca, te Želimir Knežević, Stevan Resanović, Vladimir Krsmanović i Srđan Pržulj.

Tokom dosadašnjih aktivnosti policijski službenici su na području Banjaluke, Doboja i Istočnog Sarajeva izvršili pretrese na 15 lokacija i pronašla sedam vozila za koj postoji sumnja da su ukradena na području BiH i zemljama EU.

Navedene aktivnosti realizije Uprava za organizovani i teški kriminalitet u saradnji sa PU Doboj i Istično Sarajevo, te MUP-ovima Kantona Sarajevo i Kantonu Tuzla. Nastavlja se dalji rad u vezi sa dokumentovanjem gore navedenih krivičnih djela.

Kako ATV saznaje, pronađeo je sedam skupocjenih vozila, dijelova vozila, opreme i alata za krađu i slično.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program